zie Actie SPECIALE TARIEVEN ( schoorsteenvegen / pelletkachel onderhoud / Camera inspectie)

Regio actie 2021 SPECIALE TARIEVEN voor de dienst(en): Schoorsteenvegen , Pelletkachel onderhoud & Camera inspectie" Op bepaalde dagen in 2021 zijn wij de hele dag in een bepaalde gemeente. Indien u hier woont en die dag een afspraak wenst dan geniet u eenmalig van een speciaal tarief voor deze dienst(en) LET OP VOL=VOL dus wacht niet te lang

In 2021 hebben wij in diverse regio's/gemeentes een regio actie voor bepaalde dagen voor de diensten Schoorsteenvegen en pelletkachel onderhoud!

Bent u woonzaam in 1 van deze gemeente?
En moet uw schoorsteen nog worden geveegd of heeft u een pelletkachel die nog zijn jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig heeft?

Neem dan contact op met ons of vul onderstaand formulier in en vraag een afspraak aan op 1 van de onderstaande datums dat wij in uw gemeente werkzaam zijn tegen een speciaal tarief!

(betreft een eenmalige korting actie! voor vervolg afspraken geldt het normale tarief tenzij er op dat moment weer een actie is waar u gebruik van kunt maken, actie is ook geldig voor bestaande klanten!)
====================

Onderstaande tarieven zijn incl. btw - Wij rekenen geen voorrijdkosten, tenzij wij langs komen op de gemaakte afspraak en u niet aanwezig blijkt te zijn!

1 kanaal  € 45,- NU € 37,50
2 kanalen € 75,- NU € 62,50

1 kanaal (tegelijk met buren op max 10. min afstand van elkaar)
€ 37,50,- NU € 32,50

Pelletkachel onderhoud excl. vegen
€ 120,- NU € 95,-
Pelletkachel onderhoud incl. 1x vegen
€ 135,- NU € 120,-

Camera inspectie rookkanaal incl. inspectie rapport!
€ 120,- NU € 100,-

Voor onderstaande gemeente zijn er datums mogelijk

(dit wordt het hele jaar tot 31 dec'2021 aangepast houdt het in de gaten voor eventuele toevoegingen van andere datums of gemeente die worden toegevoegd tussentijds)

 

===============

Wij zijn o.a. werkzaam in omgeving: