NIEUWE WIN ACTIE (FACEBOOK!)

NIEUWE WIN ACTIE (FACEBOOK!)

YES! Het mooie weer begint er langzaam aan te komen, vakantie periode(s) staan weer om de hoek :D Omdat even lekker weg al duur genoeg is verloten wij een cadeaubon voor een weekendje weg t.w.v. €50,-! 😎🏖

DIRECT ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN? :D DAT KAN BIJ ONS!!

DIRECT ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?  :D DAT KAN BIJ ONS!!

VANAF DEZE MAAND IS HET BIJ ONS MOGELIJK ZELF DIRECT ONLINE EEN NIEUWE / VERVOLG AFSPRAAK IN TE PLANNEN! * Handig; * snel; * efficiënt; * duidelijkheid; * overzichtelijk; BINNEN 24 UUR ONTVANGT U EEN BEVESTIGING INDIEN DE RESERVERING VAN UW BOEKING AKKOORD IS! 1. vink de diensten aan die u gedaan wenst te hebben; 2. kies medewerker: vink de provincie aan waar het lever adres zich bevindt; 3. kies/datum/tijd waarop u wenst dat we langskomen in de kalender. (let op de tarieven die u ziet zijn gebaseerd op onze vaste tarieven per losse dienstafname!) (indien u al klant bent en er eerder een speciaal tarief is afgesproken is dit bij ons bekend u kunt dit dan aanhouden, ook kan het zijn dat indien wij voor de 1ste keer bij u langs komen bij aankomst een ander tarief met u afspreken. Dit geldt vaak ook als er meerdere soorten werkzaamheden tegelijk worden afgenomen of eventueel samen met buren en wordt per situatie bekeken als we bij u arriveren!)

*Nieuwe*Dienst* Onderhoud Pellet-kachels!

*Nieuwe*Dienst* Onderhoud Pellet-kachels!

Door veel vraag naar deze dienst hebben wij besloten dit toe te gaan voegen. Vanaf dit jaar kunt u bij ons terecht voor de Jaarlijkse onderhoud van uw Pellet-Kachel zelf. Goed onderhoud van uw Pellet-Kachel is niet alleen belangrijk voor de levensduur van de kachel, maar zorgt ook voor een efficiënte branding van uw pellets.

Voorkom vogels en nesten in uw rookgasafvoerkanaal!

Voorkom vogels en nesten in uw rookgasafvoerkanaal!

Vogels zijn lieve beestjes, echter kunnen deze m.b.t. een rookkanaal voor problemen en zelfs gevaar zorgen! Indien het kanaal op het dak niet is voorzien van een kap met gaas of een andere optie om dit tegen te gaan, komt het vaak voor dat er vogels in uw rookkanaal gaan nesten. Deze nesten kunnen zeer gevaarlijk zijn! Een nest in uw rookkanaal kan namelijk zorgen voor een schoorsteenbrand!

Schoorsteenvegen bij "De Vries Reiniging Service"

Schoorsteenvegen bij "De Vries Reiniging Service"

Het met regelmaat laten vegen van uw rookafvoerkanaal is essentieel voor een goede branding in uw kachel, uw gezondheid en dat van uw omgeving. Ook is het belangrijk om uw haard en rookkanaal goed te laten onderhouden om schoorsteenbranden te voorkomen!

WEdstrijd actie vegen 2018 - 1ste winnaar :D

WEdstrijd actie vegen 2018 - 1ste winnaar :D

De Winnaar van onze schoorsteenveeg actie 2018 (wedstrijd) Hierbij maken wij de 1ste winnaar bekend van ronde 1 van onze wedstrijd schoorsteenveeg actie van 2018! morgen wordt de winnaar bekend gemaakt van ronde 2 alweer :D u heeft nog tot 30 nov'2018 tot 00:00 om mee te kunnen doen voor ronde 2

DVRSERVICE IS BACK IN BUSSINES!

DVRSERVICE IS BACK IN BUSSINES!

Weer vol op aan het werk :D Wij konden ons werk niet doen door wat omstandigheden (phoe wat een maand) maar we geven niet op en zijn nu weer vol op aan de slag om al onze klanten te helpen :D. !!

Koolmonoxide (vergiftiging)

Koolmonoxide (vergiftiging)

Nog elk jaar overlijden mensen door koolmonoxidevergiftiging. De oorzaak is meestal een slecht onderhouden gastoestel én te weinig ventilatie. Koolmonoxide is een zeer giftig gas dat ontstaat bij onvolledige verbranding van bijvoorbeeld gas of hout. Het is een echte sluipmoordenaar: u proeft of ruikt het niet. Voor u het weet bent u bewusteloos.