Berichtgeving omtrent Corona-Virus!

Gepubliceerd op: 17-03-2020

DE VRIES REINIGING SERVICE:
17 Maart 2020
Nieuwsbericht omtrent de omstandigheden met het Corona-Virus:


Omdat wij met onze werkzaamheden op veel verschillende locaties komen proberen wij zo veel mogelijk rekening te houden met de omstandigheden.

1. Uitvoering van werkzaamheden:
Wij voeren alle werkzaamheden nog gewoon uit, uiteraard mocht u de afspraak als klant willen verzetten door de omstandigheden dan is dit geen probleem. Wij vragen u dan vriendelijk dit ons even te laten weten. Mocht de desbetreffende medewerker die bij u langs zou komen symptomen hebben of ziek zijn dan bellen wij u dat de afspraak wordt verzet.

Bij werkzaamheden binnenshuis zoals schoorsteenvegen, ventilatie onderhoud, pelletkachel-onderhoud en installatie werkzaamheden heeft de medewerker een mondkapje op en probeert hij/zij zoveel mogelijk de afstand te bewaren. Indien er iemand bij u ziek is of symptomen hebt vragen wij u vriendelijk dit te melden zodat we de afspraak kunnen verzetten om eventuele besmettingen te voorkomen.

2. Betalingen:
Om het persoonlijk contact zoveel mogelijk te vermijden doen wij even geen betalingen via de pin (dit omdat een pin automaat dan in vele handen komt). Voor de mensen waar afspraken waren gemaakt om contant te betalen of die liever contant betalen vragen wij vriendelijk het bedrag gepast in een envelop te doen en ergens klaar te leggen voor de medewerker om zo handcontact te vermijden. Verder zullen alle andere betalingen op rekening gaan, u ontvangt na het voltooien van de werkzaamheden de bon van de medewerker waarop staat hoe u het kunt overmaken en/of de factuur in de mail of per post.

3. Overig persoonlijk contact:
Wij krijgen uiteraard vaak wel eens wat te drinken of te eten aangeboden door onze klanten. Uiteraard waarderen wij dit zeer, echter zullen wij nu verlopig dit moeten afslaan om i.v.m. het corona virus en zo het persoonlijke contact ook proberen zoveel mogelijk te vermijden.

Ook zullen wij nu even de hand niet schudden. En proberen we afstand te bewaren mochten we wel met u iets nog moeten bespreken.

4. Lopende acties tot eind maart 2020:
Alle acties voor zowel nieuwe als de acties waar ook bestaande klanten gebruik van kunnen maken en die geldig waren tot 31 maart 2020 worden verlengd tot 30 April 2020.
 

Voor alle werkzaamheden geldt (indien, onze medewerker die bij u komt symptomen heeft of ziek is wij de afspraak verzetten voor uw veiligheid om eventuele besmettingen te voorkomen. )

BOVENSTAANDE IS VOOR NU IN IEDER GEVAL GELDIG TOT 6 APRIL 2020.

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op:

info@dvrservice.nl
0511-402025
06-37315246 (whats-app /sms)

Met vriendelijke groet,
De Vries Reiniging service