DIRECT ZELF EEN AFSPRAAK INPLANNEN? :D DAT KAN BIJ ONS!!

Gepubliceerd op: 17-03-2019

VANAF DEZE MAAND IS HET BIJ ONS MOGELIJK ZELF DIRECT ONLINE EEN NIEUWE / VERVOLG AFSPRAAK IN TE PLANNEN! * Handig; * snel; * efficiënt; * duidelijkheid; * overzichtelijk; BINNEN 24 UUR ONTVANGT U EEN BEVESTIGING INDIEN DE RESERVERING VAN UW BOEKING AKKOORD IS! 1. vink de diensten aan die u gedaan wenst te hebben; 2. kies medewerker: vink de provincie aan waar het lever adres zich bevindt; 3. kies/datum/tijd waarop u wenst dat we langskomen in de kalender. (let op de tarieven die u ziet zijn gebaseerd op onze vaste tarieven per losse dienstafname!) (indien u al klant bent en er eerder een speciaal tarief is afgesproken is dit bij ons bekend u kunt dit dan aanhouden, ook kan het zijn dat indien wij voor de 1ste keer bij u langs komen bij aankomst een ander tarief met u afspreken. Dit geldt vaak ook als er meerdere soorten werkzaamheden tegelijk worden afgenomen of eventueel samen met buren en wordt per situatie bekeken als we bij u arriveren!)

Om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij sinds deze maand een online tool op onze website waarmee onze klanten of (wellicht) toekomstige klanten, direct ONLINE een contact moment/ nieuwe afspraak kunnen boeken/reserveren. 

Binnen 24 uur ontvangt u een bevestiging van ons of de afspraak is goedgekeurd!
( het kan namelijk alsnog zijn dat er tussentijds iemand via de telefoon een afspraak heeft gemaakt) 

========================================================================

Hieronder kunt u direct een afspraak inplannen of u kunt de tarieven inzien:

indien de afspraak akkoord is ontvangt u een emailbericht ter bevestiging. Indien de gekozen datum / tijdstip toch niet meer kan (doordat er tussendoor al iemand ingepland is bijvoorbeeld) zullen we contact met u opnemen voor een andere afspraak datum/tijdstip)

(Wij houden tijdsbestekken aan van max 3 uur, hier dient u dus rekening mee te houden met het door u gekozen tijdstip!) met uitzondering van was-strijkservice en kantoor aanvragen
onze tijdsbestekken zijn:
MAANDAG TOT VRIJDAG
* tussen 8:00 & 11:00 uur;
* tussen 11:00 & 14:00 uur;
* tussen 14:00 & 17:00 uur;
ZATERDAG
* tussen 10:00 & 13:00 uur;
* tussen 13:00 & 16:00 uur;

latere tijdstip? neem gerust contact op. voor de haal en brengservice van de was en strijkservice komen we de was halen en brengen binnen een tijdsbestek van 1 uur van het afgesproken tijdstip. afspraak aangevraagd met kantoor dan wordt u ge-contact op het gekozen moment/tijdstip.


Onderaan zag u, uw winkelwagen staan met de totaalsom van de gekozen diensten. Dit is een zogezegde NUL-Telling houdt in dat dit de geschatte kosten zijn uitgaand van onze vaste tarieven voor die diensten/services. (indien u al klant bent en er eerder een speciaal tarief is afgesproken is dit bij ons bekend u kunt dit dan aanhouden, ook kan het zijn dat indien wij voor de 1ste keer bij u langs komen bij aankomst een ander tarief met u afspreken die we voor de volgende keren aanhouden. Dit geldt vaak ook als er meerdere soorten werkzaamheden tegelijk worden afgenomen of eventueel samen met buren en wordt per situatie bekeken als we bij u arriveren!)
Indien er €0,00 staat is deze dienst/service kosteloos.

Uw aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk behandeld. (streven is binnen 24 uur) met zekerheid Snelle reactie of spoed? stuur ons een whats-app bericht op 0637315246

================================================