DVRSERVICE IS BACK IN BUSSINES!

Gepubliceerd op: 30-11-2018

Weer vol op aan het werk :D Wij konden ons werk niet doen door wat omstandigheden (phoe wat een maand) maar we geven niet op en zijn nu weer vol op aan de slag om al onze klanten te helpen :D. !!


Na wat moeilijkheden met onze bedrijfswagen en de gebroken rib van Peter hebben wij de draad weer opgepakt en zijn we weer aan het knallen en vol op aan het werk! Door deze omstandigheden liep onze planning wat in de soep en tot onze spijt hebben we toen afspraken moeten verzetten. Wij proberen nu iedereen weer zo snel mogelijk in te plannen zodat iedereen toch nog geholpen kan worden.

Helaas zijn we hierdoor wat klanten kwijtgeraakt wat wij uiteraard zeer betreuren. Voor de klanten die toch bij ons zijn gebleven wij danken u zeer voor uw begrip!!
Op administratief gebied moest er veel worden gebeld en worden verzet hierdoor waren wij slecht bereikbaar en reageerde wij minder snel op berichten dan dat iedereen van ons gewend is. Daisy heeft haar best gedaan om iedereen z.s.m. te antwoorden. Wij hebben nu ook ivm de drukte de reactie tijd wat verhoogd naar binnen 72 uur. 

Heeft u spoed dan raden wij u aan ons via mobiel op 0637315246 te bellen of te berichten via Whats-app zal nog sneller gaan. Hebben wij u gemist omdat wij op dat moment niet konden opnemen dan bellen wij u zodra wij de mogelijkheid hebben terug. mobiel en whatsapp zijn voor spoedgevallen 24/7 bereikbaar!. 

Namens peter ook heel erg bedankt voor alle berichtjes die hij heeft ontvangen toen hij zijn rib had gebroken.

Tot snel weer :D
met vriendelijke groet, 
Daisy de vries - Jansen
De Vries Reiniging Service.