NIEUWE SERVICE BIJ DE VRIES REINIGING!

Gepubliceerd op: 06-01-2019

NIEUW ,NIEUW,NIEUW!

Hierbij presenteren wij onze nieuwe service!

Eenmalig een grote schoonmaak nodig? Voor bijvoorbeeld een verhuizing en oplevering? Of de verkoop en oplevering van een pand of nieuwbouw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Moet u een woning opleveren of doet u een woning of pand in de verkoop maar is het binnen niet meer te overzien en heeft het een grondige schoonmaak beurt nodig? De Vries Reiniging Service biedt u graag de helpende hand. 

Of heeft u een pand die een hele tijd niet gebruikt is en wilt u die nu weer gaan gebruiken? 

Of wellicht heeft u een nieuwbouwwoning die opgeleverd moet worden of net een grote verbouwing gehad? 

Van vuil weg brengen naar de stort, normaal huishoudelijke schoonmaak, of specialistische grondige schoonmaak kunt u bij ons terecht!

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden u zit niet gelijk aan iets vast bij ons. Wij komen graag geheel kosteloos & vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en of wij wat voor u kunnen betekenen. 

Naar aanleiding van dit bezoek kunnen we dan een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen en heeft u rustig de tijd om er over na te denken of u onze hulp wenst. 

Komt u er zelf niet uit? of heeft u het te druk? Of vindt u er zelf geen beginnen aan wellicht? Wat voor reden u ook heeft Wij staan voor u klaar.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, meer informatie of het maken van een afspraak via het onderstaande formulier of bel ons op 0511-402025:

  Kies bestand...


  Kies bestand...


  Kies bestand...