(staat de dienst die u wenst hier niet tussen neem dan gerust contact met ons op!)

Wij komen als u dit wenst ALTIJD kosteloos/vrijblijvend bij u langs voor een eventuele bezichtiging en prijsopgave! U zit bij ons aan niks vast!

Wij staan voor:
* Duidelijkheid;
* vertrouwen;
* vakwerk leveren;
* top service!

Periodieke afname is mogelijk, zonder vast abonnement!

============================================================================

 LET OP: REINIGINGSWERKZAAMHEDEN BUITENSHUIS VERRICHTEN WIJ TOT DAT HET WEER HET TOELAAT! BEPAALDE DIENSTEN KUNNEN IN KOUD WEER OF MET TE WARM OF TE VEEL REGEN NIET WORDEN GEDAAN!

OOK BIJ STORM EN CODE ROOD MET HET WEER ZIJN WIJ GENOODZAAKT DE AFSPRAAK TE VERZETTEN!

Glasbewassing I Glazenwasser

Glasbewassing   I Glazenwasser

Geen tijd om zelf uw ramen te wassen? Geen probleem, DVRService helpt u hier graag mee! Wij wassen uw ramen en nemen standaard altijd uw kozijnen mee! uiteraard is zonder kozijnen ook mogelijk. Voor zowel binnenshuis als buitenom!

Graffiti Verwijderen, Reinigen

Graffiti Verwijderen, Reinigen

Heeft u last van graffiti en wilt u dit graag weer verwijderd hebben? Bij ons kan dat doormiddel van onze SteamPlus methode Milieuvriendelijke reiniging zonder chemicaliën! Lees meer...

Gevel Reiniging & Renovatie

Gevel Reiniging & Renovatie

Hoe gaan wij te werk i.v.m. gevelreiniging en/of renovatie? Het is zeer belangrijk dat u als klant wel op de hoogte bent van de voor en nadelen van gevelreiniging.

Bankstellen Reiniging

Bankstellen Reiniging

Heeft u een bankstel , stoel of moet uw autobekleding gereinigd worden? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden of lees hier verder...