Glasbewassing

Geen tijd om zelf uw ramen te wassen? Geen probleem, DVRService helpt u hier graag mee! Wij wassen uw ramen en nemen standaard altijd uw kozijnen mee!

Indien u ook de dienst "Glasbewassing" afneemt in combinatie met andere reinigingsdiensten, tellen wij het tarief per raam voor het aantal ramen dat gedaan moet worden als dit voordeliger uitkomt voor u.

Voordeel om bij ons de dienst "Glasbewassing af te nemen?


- Wij nemen altijd standaard elke keer als wij komen uw kozijnen mee!
- Diverse extra service opties zijn mogelijk!
- Extra voordeel als u meerdere diensten bij ons afneemt of tegelijk met uw buren een afspraak bij ons maakt.
- U zit bij ons nooit vast aan eventuele abonnementen of kleine lettertjes!

Bijvoorbeeld:

Boeidelen worden gedaan en klant heeft nog 4 ramen, dan rekenen wij niet het tarief voor tot 14 ramen maar het tarief 4x €1,50.

** Indien u dit ziet staan, houdt dit in dat dit bedrag geldt voor binnen een straal van 25 km van ons kantooradres.

Indien u buiten de straal van 25 km woont rekenen wij, als u alleen deze dienst af zal nemen eventueel voorrijkosten. Wij rekenen alleen voor een aantal kleine diensten eventuele voorrijkosten, voor alle andere diensten zal dit nooit in rekening worden gebracht!

UITZONDERINGEN:

- Er worden geen voorrijkosten gerekend als u deze dienst tegelijk met andere diensten afneemt;
- Of als u tegelijk met buren de dienst afneemt.
- U hoeft voor deze dienstlevering niet beslist thuis te wezen (tenzij u dit wel wenst uiteraard)
-------------------------------------------------------------------
Voor al onze diensten dus ook de dienst "Glasbewassing is het mogelijk dat wij met u afspreken dat wij regelmatig bij u langs komen voor dienstlevering. Wij noteren in onze administratie wanneer u wilt dat wij langskomen. U hoeft geen dergelijke abonnement te ondertekenen bij ons!

___________________________________________________________________________

Reserveer hieronder direct uw afspraak!
(voor alleen de dienst glasbewassing)
Onderaan ziet u uw winkelwagen staan met de totaalsom van de gekozen diensten. Dit is een zogezegde NUL-Telling houdt in dat dit de geschatte kosten zijn uitgaand van onze vaste tarieven voor die diensten/services. Indien er €0,00 staat is deze dienst/service kosteloos. 

(indien u al klant bent en er eerder een speciaal tarief is afgesproken is dit bij ons bekend u kunt dit dan aanhouden, ook kan het zijn dat indien wij voor de 1ste keer bij u langs komen bij aankomst een ander tarief met u afspreken. Dit geldt vaak ook als er meerdere soorten werkzaamheden tegelijk worden afgenomen of eventueel samen met buren en wordt per situatie bekeken als we bij u arriveren!) 
Uw aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk behandeld. (streven is binnen 24 uur) met zekerheid Snelle reactie of spoed? stuur ons een whats-app bericht op 0637315246
 

WENST U GRAAG MEER INFORMATIE, TELEFONISCH CONTACT? OF HEEFT U OOK ANDERE WERKZAAMHEDEN? 
Vul dan het formulier aan de rechterkant in of neem op contact met ons op.

0511-402025

Whats-app: 06-37315246 (24/7 service)