• darkblurbg
  Uw Reinigingsspecialist.....
 • darkblurbg
  Uw Schoorsteenveger....
 • darkblurbg
  Uw Specialist in Ventilatie Reiniging....
 • darkblurbg
  Uw Gevelspecialist...
 • darkblurbg
  Uw redder in nood..(opleveringsschoonmaak)

Peter de Vries van "De Vries Reiniging Service" is ASPB Gediplomeerd Schoorsteenveger!

Ondertussen heeft hij jarenlange werkervaring opgedaan in dit vak waar hij zo van kan genieten. Het vak schoorsteenvegen is dan ook echt een passie van hem :) . Ons voorkeur gaat uit naar van bovenaf vegen. Tenzij u dit echt liever niet heeft of als het niet anders kan dan vegen wij van onder.

Hoe gaan wij te werk:
- Alles wordt netjes afgedekt van beneden (ter voorkoming dat uw kamer onder het roet komt);
- Er zal dan van boven af geveegd worden;
- Daarna zal al het roet/creosoot worden opgeruimd;
- Tijdens deze werkzaamheden wordt er altijd gekeken of alles aan het kanaal en op het dak nog in orde is en veilig is om weer een jaar te stoken;
- Geven graag advies en beantwoorden al uw vragen tijdens het bezoek;

U ontvangt na het vegen ook een veegbewijs/rapport/factuur van ons
voor uw verzekering & brandweer!

Schoorsteenvegen

Schoorsteenvegen

Onze Schoorsteenveger Peter de Vries is gediplomeerd schoorsteenveger met veel passie voor het vak. Hij is u graag van dienst met: * Het vegen van uw rookkanalen; * Gratis advies en informatie te geven over bijvoorbeeld verantwoord stoken.

Extra Service's

Extra Service's

Wij verlenen ook extra service naast het vegen van uw schoorsteen. Zoals het verwijderen van nesten of het plaatsen van dingen. Daarnaast geven wij ook graag advies en informatie aan u over stoken en meer. Kijk hier voor meer informatie hierover en de tarieven.

Schoorsteenkappen

Schoorsteenkappen

Wij kunnen diverse schoorsteenkappen bij u leveren & eventueel plaatsen van een goede kwaliteit! U kunt bij ons kiezen wat voor soort kap u wilt. Ook qua budget zijn er verschillende keuzes. Neem gerust een kijkje of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Staat uw gewenste soort kap of juiste maat hier niet tussen? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn!