• darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Schoorsteenvegen

Onze Schoorsteenveger Peter de Vries is gediplomeerd schoorsteenveger met veel passie voor het vak. Hij is u graag van dienst met: * Het vegen van uw rookkanalen; * Gratis advies en informatie te geven over bijvoorbeeld verantwoord stoken.

Wij rekenen voor deze dienst geen voorrijkosten! Tenzij  u niet heeft geannuleerd en bij aankomst er niemand aanwezig is!

Voor overige services die betrekking hebben op uw schoorsteen/haard/kachel of het rookkanaal. kunt u contact opnemen met ons of kijken bij onze volledige tarieven overzicht.

Wilt u hulp of advies voor het installeren van een rookkanaal of het aanpassen hiervan? Wij helpen u graag hiermee, vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

 

Direct een afspraak en/of contact moment RESERVEREN/INPLANNEN:


Of Vul het onderstaande formulier in:

  Kies bestand...
=> KLIK HIER … Als u Nieuwsgierig bent naar wat we nog meer voor service/ diensten aanbieden.

 

 

==================================================================
BELANGRIJK NIEUWS!
- Officieel brandweer bericht : Hoe herkent u een schoorsteenbrand! Lees meer...

Overig nieuws m.b.t. stoken ect:

- Koolmonoxide (vergiftiging) Lees meer..

==================================

 • Vogels & Vogelnesten in uw rookafvoerkanaal

  2019: vogelnest verwijderd door dvrservice

  Vogels zijn lieve beestjes, echter kunnen deze m.b.t. een rookkanaal voor problemen en zelfs gevaar zorgen! Indien het kanaal op het dak niet is voorzien van een kap met gaas of een andere optie om dit tegen te gaan, komt het vaak voor dat er vogels in uw rookkanaal gaan nesten.

  Deze nesten kunnen zeer gevaarlijk zijn! Een nest in uw rookkanaal kan namelijk zorgen voor een schoorsteenbrand!


  Vaak is het te merken dat er een nest in het kanaal zit doordat er vogels te zien zijn boven op het dak bij uw kanaal. Of dat u vogels vindt in uw kachel/haard. (dood of levend)

  Indien u denkt een nest te hebben of als u dit wenst te voorkomen vraag uw schoorsteenveger dan om advies of om langs te komen. Als er een nest in zit kan deze door de schoorsteenveger worden verwijderd en kan er worden gekeken voor een oplossing om dit in de toekomst te voorkomen.

  Andere dieren die graag huisvesten in schoorsteenkanalen zijn o.a. Vleermuizen.

  ======================================================