Wij willen graag zo duidelijk mogelijk zijn naar onze klanten toe. Daarom werken wij met vaste tarieven die altijd vermeld staan incl. de eventuele BTW. 

Kunt u de dienst die u zoekt niet vinden op onze website, neem dan gerust contact op of wij u toch kunnen helpen...
========================================

Hieronder kunt u direct een afspraak inplannen of u kunt de tarieven inzien:
(of u kunt ons ook gelijk een mail bericht sturen)

indien de afspraak akkoord is ontvangt u een emailbericht ter bevestiging. Indien de gekozen datum / tijdstip toch niet meer kan (doordat er tussendoor al iemand ingepland is bijvoorbeeld) zullen we contact met u opnemen voor een andere afspraak datum/tijdstip)

(Wij houden tijdsbestekken aan van max 3 uur, hier dient u dus rekening mee te houden met het door u gekozen tijdstip!) met uitzondering van was-strijkservice en kantoor aanvragen
onze tijdsbestekken zijn:
MAANDAG TOT VRIJDAG
* tussen 8:00 & 11:00 uur;
* tussen 11:00 & 14:00 uur;
* tussen 14:00 & 17:00 uur;
ZATERDAG
* tussen 10:00 & 13:00 uur;
* tussen 13:00 & 16:00 uur;

overige uren/tijden (alleen op afspraak)

latere tijdstip? neem gerust contact op. voor de haal en brengservice van de was en strijkservice komen we de was halen en brengen binnen een tijdsbestek van 1 uur van het afgesproken tijdstip. afspraak aangevraagd met kantoor dan wordt u ge-contact naar aanleiding van uw keuzes op de contact formulieren. 

 

Afspraak inplannen/reserveren

Afspraak inplannen/reserveren

Reserveer hier gelijk een datum voor een afspraak; - uitvoeren van werkzaamheden; - kosteloze / vrijblijvende bezichtigingsafspraak voor het opmaken van een offerte - een adviesgesprek.

Tarieven:

Tarieven:

Bekijk hier een overzicht van onze tarieven per dienst. (tarieven zijn vermeld incl. btw!) kan zijn dat hiervan wordt afgeweken in uw voordeel bij een 1ste aankomst.

Bel mij terug:

Bel mij terug:

Wenst u graag terug gebeld te worden geef hier uw contact gegevens en beschikbaarheid voor terug te bellen door.