Hier kunt u per "Afdeling" onze tarieven terug zien en (eventueel) direct een afspraak(datum) reserveren met onze boekingstool. 

Wenst u een contact-moment met kantoor? Boek dan een belafspraak in wanneer het u het beste uitkomt!

U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging of uw boeking is goedgekeurd en in is gepland. 
(het kan namelijk zijn dat iemand u voor was terwijl u nog aan het invoeren was, mocht dit het geval zijn dan ontvangt u uiteraard hier ook bericht over om een andere datum te kiezen of u wordt gebeld)

 

  • Klik op de Afdeling waar uw aanvraag over gaat;
  • Klik op de diensten die u wenst
    (indien u een combinatie wenst van huishoudelijke hulp / was - en strijkservice met 1 van onze andere diensten geeft onze agenda een foutmelding, dit omdat er verschillende medewerkers zitten op deze werkzaam(heden). U kunt dan 2 aanvragen inplannen dan komt het goed (kan eventueel indien er ruimte is gewoon op-dezelfde dag!
  • Vink aan welke regio u woont; (voor huishoudelijk of was-en strijkservice hoeft dit niet) 
    (woont u buiten ons werkgebied dan kan het zijn dat we reiskosten rekenen (ligt eraan wat uw opdracht is)
  • Kies een nog beschikbare datum en tijdstip waarin u wenst dat wij bij u langskomen;
    (let op: het tijdstip dat u kiest valt in tijdsbestekken van 3 uur, wij proberen zo dicht mogelijk op het door u gekozen tijdstip bij u te arriveren.) zie meer informatie onderaan elke pagina van de gekozen afdeling. 

Uitgebreide of meer informatie over bepaalde diensten? Kijk dan op de hoofdpagina van die dienst.

Afspraak reserveren/inplannen Voor bestaande klanten

Afspraak reserveren/inplannen Voor bestaande klanten

Indien wij de gewenste dienst(en) al eerder bij u hebben gedaan staat dit bij ons bekend en ook de tarieven die voor u van toepassing zijn. (deze kunnen anders zijn dan de tarieven vermeld op deze website; 

(Alleen wanneer u een brief van ons heeft ontvangen dat de tarieven voor u gewijzigd zijn gelden er andere / nieuwe tarieven deze zullen dan op de brief vermeld staan. Indien dit niet van toepassing is kunt u gewoon van het oude tarief of het speciaal met u afgesproken tarief uitgaan.) 

Heeft u een bericht ontvangen met een afspraakvoorstel(datum) of een kennisgeving (dat we weer bij u la…

Gevelreiniging / Onderhoud & Renovatie:

Gevelreiniging / Onderhoud & Renovatie:

Wij zijn gespecialiseerd in Gevelonderhoud / renovatie en herstel. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij komen geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs! - Steamplus reiniging;- impregneren;- Voegwerk / herstel / metselwerken;- verf/coaten;- verf verwijderen;- zandstralen;-Graffiti verwijdering.