Wij willen graag zo duidelijk mogelijk zijn naar onze klanten toe. Daarom werken wij met vaste tarieven die altijd vermeld staan incl. de eventuele BTW. 

Kunt u de dienst die u zoekt niet vinden op onze website, neem dan gerust contact op of wij u toch kunnen helpen...
========================================

Hieronder kunt u direct een afspraak inplannen of u kunt de tarieven inzien:
(of u kunt ons ook gelijk een mail bericht sturen)

indien de afspraak akkoord is ontvangt u een emailbericht ter bevestiging. Indien de gekozen datum / tijdstip toch niet meer kan (doordat er tussendoor al iemand ingepland is bijvoorbeeld) zullen we contact met u opnemen voor een andere afspraak datum/tijdstip)

(Wij houden tijdsbestekken aan van max 3 uur, hier dient u dus rekening mee te houden met het door u gekozen tijdstip!) met uitzondering van was-strijkservice en kantoor aanvragen
onze tijdsbestekken zijn:
MAANDAG TOT VRIJDAG
* tussen 8:00 & 11:00 uur;
* tussen 11:00 & 14:00 uur;
* tussen 14:00 & 17:00 uur;
ZATERDAG
* tussen 10:00 & 13:00 uur;
* tussen 13:00 & 16:00 uur;

latere tijdstip? neem gerust contact op. voor de haal en brengservice van de was en strijkservice komen we de was halen en brengen binnen een tijdsbestek van 1 uur van het afgesproken tijdstip. afspraak aangevraagd met kantoor dan wordt u ge-contact op het gekozen moment/tijdstip.


Onderaan zag u, uw winkelwagen staan met de totaalsom van de gekozen diensten. Dit is een zogezegde NUL-Telling houdt in dat dit de geschatte kosten zijn uitgaand van onze vaste tarieven voor die diensten/services. (indien u al klant bent en er eerder een speciaal tarief is afgesproken is dit bij ons bekend u kunt dit dan aanhouden, ook kan het zijn dat indien wij voor de 1ste keer bij u langs komen bij aankomst een ander tarief met u afspreken die we voor de volgende keren aanhouden. Dit geldt vaak ook als er meerdere soorten werkzaamheden tegelijk worden afgenomen of eventueel samen met buren en wordt per situatie bekeken als we bij u arriveren!)
Indien er €0,00 staat is deze dienst/service kosteloos.

Uw aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk behandeld. (streven is binnen 24 uur) met zekerheid Snelle reactie of spoed? stuur ons een whats-app bericht op 0637315246
===========================================================

ACTIE!! 1ste keer schoorsteenvegen bij ons? NU VOOR €35,- incl. 21%btw! - > 
 

 al het kachelmateriaal waar wij mee werken/ leveren is goedgekeurd en voldoet aan de NEN normen/bouwbesluit en brandveiligheid.) Wij installeren/ passen alleen kanalen aan met materiaal die wij zelf bij u leveren. Materiaal van derden installeren wij niet!) U kunt bij ons ook het materiaal alleen bestellen zonder dat wij het voor u installeren!
Wij werken alleen met onze eigen aangeboden flex-rookkanalen, dit omdat er veel op internet goedkoper wordt aangeboden maar dit vaak slechte kwaliteit is, omdat wij wel verantwoordelijkheid hebben als bedrijf wat dit voor u installeert, hebben wij er voor gekozen alleen met materiaal te werken waar wij zeker van zijn dat u kwaliteit materiaal krijgt.

ACTIE!! Volledige reiniging - mechanische ventilatie?
NU VOOR €100,- incl. 21%btw! - >


 
Bij het reinigen van uw ventilatie systeem meten wij als service de schone lucht waardes op voor en na het reinigen. Daarnaast stellen wij de ventielen weer goed zodat uw ventilatie optimaal werkt.

 

 

  Kies bestand...