In elk huis is vocht en vuil aanwezig, hoe vaak u ook schoonmaakt. Alleen door goed te ventileren kan dit vocht de woning verlaten. Heeft u een ventilatiesysteem in huis? Dan is belangrijk uw ventilatiesysteem regelmatig te laten reinigen en onderhouden. Met regelmatig onderhoud en het schoonmaken van uw ventilatiesysteem bent u verzekerd van een goed werkende ventilatie systeem en dus ook van gezonde en frisse lucht in uw woning.

Indien u niet regelmatig reinigt of laat reinigen kan een bevuilde Ventilatie systeem gezondheidsproblemen veroorzaken. Dit omdat er altijd stof en vuil delen in uw ventilatie kanalen blijven hangen wat zich met de jaren gaat ophopen. Als dit niet gereinigd wordt loopt het frisse lucht van buiten dus door een bevuild luchtkanaal heen waardoor u eigenlijk bevuilde lucht in ademt in uw woning.

Wij adviseren om minimaal 1 x per 3 jaar uw ventilatie systeem te laten reinigen.

Verschil tussen WTW-unit en een Mechanische Ventilatie:

Voor ons is het belangrijk om te weten of het gaat om een WTW of een Mechanische Ventilatie.
Een Mechanische Ventilatie heeft vaak drie of vier uitgangen en zuigt alleen lucht uit de woning. Een WTW-Unit daar in tegen heeft meerdere uitgangen en blaast ook schone lucht weer in de woning. 

___________________________________________________________________________

Mechanische Ventilatie

Mechanische Ventilatie

Reiniging Mechanische Ventilatie. Gezonde lucht in huis? Dat betekent dat u goed moet ventileren. Schone lucht erin, vuile eruit: Goed ventileren is noodzakelijk voor uw gezondheid en dat van uw gezin. Het regelmatig laten reinigen voorkomt dus gezondheidsproblemen!

WTW-Unit's Reiniging

WTW-Unit's Reiniging

Reiniging van uw WTW-Unit (Warmte terug win systeem): Ook als u een WTW-unit heeft geld dat deze regelmatig gereinigd dient te worden voor een optimaal gezonde frisse lucht in uw woning. Er hoopt zich ook hier altijd vuil,stof & vet in op wat op ten duur voor gezondheidsproblemen kan zorgen.