Mechanische Ventilatie

Reiniging Mechanische Ventilatie. Gezonde lucht in huis? Dat betekent dat u goed moet ventileren. Schone lucht erin, vuile eruit: Goed ventileren is noodzakelijk voor uw gezondheid en dat van uw gezin. Het regelmatig laten reinigen voorkomt dus gezondheidsproblemen!

Doordat de woningen steeds beter worden geïsoleerd, is het extra belangrijk om goed te ventileren. Vuile stof delen blijven namelijk altijd hangen in uw woning. Met een ventilatie systeem bent u verzekerd van frisse lucht, maar zo’n systeem heeft wel regelmatig onderhoud nodig. Goed ventileren is dus essentieel voor een gezond huis. In elk huis is vocht en vuil aanwezig. Vervuilde en vochtige lucht in huis moet worden afgevoerd en vervangen door verse buitenlucht. . Dit is vooral nodig in vochtige ruimten zoals: toiletten, badkamers en keukens. Alleen door goed te ventileren kan dit vocht de woning verlaten.

Wanneer heeft uw ventilatie systeem onderhoud nodig?

Ventilatiesystemen worden continu gebruikt en raken daardoor langzaam vervuild. Wij adviseren om jaarlijks klein onderhoud te verrichten of laten verrichten. En om de 3 jaar een volledige reiniging te laten verrichten, waarmee uw kanalen zoals hierboven ook volledig worden gereinigd.

Aantal signalen die wijzen dat er onderhoud nodig is:

1. Het apparaat maakt een vervelend geluid.
(dit kan duiden op of een kapotte motor of dat er onderhoud moet worden verricht)
2. Hoge luchtvochtigheid in huis.
3. Een muffe of stinkende geur in huis.
4. De geur van etenslucht blijft hangen.
5. Last van branderige ogen, hoesten of een droge keel.
6. Schimmelvorming in vochtige ruimtes zoals de badkamer of toilet.
7. Altijd stoffig in huis.
8. Kortademigheid & Benauwdheid (had u eerst niet)

-------------------------------------------------------------

ACTIE VOLLEDIGE REINIGING VOOR MECHANISCHE VENTILATIE NU €100,- INCL.BTW!
(GELDIG TOT 26 APRIL 2019 - AFSPRAAK MAG IN DE TOEKOMST PLAATSVINDEN ALS DE AFSPRAAK MAAR IN DEZE PERIODE IS GEBOEKT)


Tarieven voor de reiniging van uw Mechanische Ventilatie en eventueel direct een afspraak reserveren:

Onderaan ziet u uw winkelwagen staan met de totaalsom van de gekozen diensten. Dit is een zogezegde NUL-Telling houdt in dat dit de geschatte kosten zijn uitgaand van onze vaste tarieven voor die diensten/services. Indien er €0,00 staat is deze dienst/service kosteloos. 
(indien u al klant bent en er eerder een speciaal tarief is afgesproken is dit bij ons bekend u kunt dit dan aanhouden, ook kan het zijn dat indien wij voor de 1ste keer bij u langs komen bij aankomst een ander tarief met u afspreken. Dit geldt vaak ook als er meerdere soorten werkzaamheden tegelijk worden afgenomen of eventueel samen met buren en wordt per situatie bekeken als we bij u arriveren!) 
Uw aanvraag wordt dan zo spoedig mogelijk behandeld. (streven is binnen 24 uur) met zekerheid Snelle reactie of spoed? stuur ons een whats-app bericht op 0637315246

WENST U GRAAG MEER INFORMATIE, TELEFONISCH CONTACT? OF HEEFT U OOK ANDERE WERKZAAMHEDEN?
(vink dan hieronder aan wat van toepassing is :)

 Heeft u geen Mechanische ventilatie systeem maar een WTW- Unit? Geen probleem hier kunnen wij u ook mee van dienst zijn.

Klik hier, voor meer informatie daarover.