Uw Reinigingsspecialist en schoorsteenveger van en uit het NOORDEN! Een goede klantenservice en professioneel werk afleveren staan bij ons hoog in het vaandel!

Onze namen zijn Daisy Jansen & Peter de Vries. Na jarenlang gewerkt te hebben voor een werkgever hebben wij besloten om volledig voor ons zelf te gaan. Wij genieten van het werk wat we doen, daarnaast kunnen wij nu eindelijk onze klanten de service bieden die ze verdienen en wat wij zelf ook zouden willen als we ergens klant zijn!

U kunt bij ons terecht voor verschillende reinigingswerkzaamheden in en om uw woning/gebouw. Daarnaast is "Peter de Vries" een Gecertificeerd en erkend schoorsteenveger met jarenlange veegervaring die u ook kunnen adviseren en informeren over alles met betrekking tot rookkanalen, kachels/haarden. Onze reinigingsspecialist(en) & Schoorsteenveger(s) zijn gespecialiseerd, gediplomeerd en gepassioneerd in hun vak. Omdat wij als eigenaren het belangrijk vinden dat onze mensen weten wat ze doen, zijn ze bij ons ook verplicht om cursussen en opleidingen te volgen m.b.t. de diensten die wij leveren aan onze klanten. Daarnaast zorgen we ervoor dat we jaarlijks onze kennis blijven verbreden en opdoen.

Ook voor gevelrenovatie (voegwerk, reiniging, impregneren, metselwerk/herstel) kunnen wij u van dienst zijn. Onze voeger(s) zijn kundig in hun vak zullen u juist informeren en eerst in overleg gaan met u wat het beste is voor uw gevel. Zodat u kosten kunt besparen.

WIJ NEMEN DE TIJD VOOR ONZE KLANTEN, LEVEREN PROFESSIONEEL WERK AF EN LUISTEREN NAAR HUN WENSEN!

Wij zijn een stabiel bedrijf met vast personeel. U heeft dus altijd contact met dezelfde mensen plus er komen ook altijd dezelfde mensen bij u over de vloer. Ons doel is dat u maar 1 bedrijf hoeft te contacten voor al uw reinigingswerkzaamheden en aansluitende dienst(en).

========================================================================

WIJ KOMEN KOSTELOOS/VRIJBLIJVEND BIJ U LANGS VOOR EEN BEZICHTIGINGSAFSPRAAK!

Zodat wij met u, uw wensen kunnen bespreken en u hierin kunnen adviseren en informeren. Daarnaast krijgt u dan van ons een prijs wat het eventueel bij ons zal gaan kosten, indien u hiermee akkoord gaat kan er een afspraak worden gemaakt voor de klus zelf.

Wij werken bij alle reinigingswerkzaamheden met milieuvriendelijke producten. Wilt u iets gereinigd hebben wat niet op onze website vermeld staat kunt u alsnog altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Wij werken zo duidelijk mogelijk naar onze klanten toe ook m.b.t. onze tarieven. Wij hebben voor de meeste diensten dan ook vaste tarieven en werken niet met uurloon. Ook worden al onze tarieven incl. 21%btw naar u gecommuniceerd.

Wij geven u garantie op alles wat wij doen. En zijn wij bereid om speciale tarieven met u af te spreken indien u meerdere diensten afneemt of i.v.m. eventuele burenkortingen.

Vaak is het zo als u meerdere soorten reinigingswerkzaamheden gedaan wilt hebben wij tijdens de bezichtiging een SPECIAAL TARIEF samen met u afspreken. Dit verschilt natuurlijk per situatie. En is alleen mogelijk indien wij bij u langs zijn geweest.

=======================================================================

Daarnaast hebben wij ook diverse andere zakelijke partners die u graag willen helpen m.b.t. andere gespecialiseerde klusjes. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld:

* Schilders;
* Stucwerk;
* kunststof kozijnen / & polijsten

BELANGRIJK HIERVOOR: U BETAALD ALS KLANT NIKS EXTRA'S! Wij helpen u alleen hiermee zodat u niet hoeft te gaan zoeken. Het is uiteraard aan u of u ook akkoord gaat met 1 van hun! Wij zien dit als een extra stukje service naar u toe.

======================================================================

Wilt u dat we voor bepaalde diensten vaker langskomen? Geen probleem! Wij stellen geen contracten of abonnementen op u zit bij ons dus bij periodieke afname nergens aan vast, wij gunnen onze klanten hun eigen keuze vrijheid waarbij we wel hopen dat ze uiteraard bij ons blijven als klant of later toch weer terug keren. Wij noteren gewoon bij uw gegevens in ons systeem wanneer u wilt dat wij komen. U wordt dan rond die periode op de hoogte gesteld of er wordt contact met u gezocht voor het maken van een nieuwe afspraak. U hoeft dus hier zelf niet meer aan te denken! 

Hopelijk mogen we u binnenkort als nieuwe klant van De Vries Reiniging Service verwelkomen.
Ook alleen voor advies mag u ons altijd contacten!

Wij wensen u voor nu nog een hele fijne dag toe en bedanken u voor uw tijd.

met vriendelijke groet,

Team De Vries Reiniging Service
(DVRService)

 =====================================================================

Het team van DVRService:

 PETER DE VRIES                                             

                                                             

Mede-Eigenaar van dit bedrijf, Gediplomeerd/ervaren/erkend schoorsteenveger, Reinigingsspecialist, Installateur van rookkanalen/kachels//ventilatie systemen, Gevelspecialist.

Daisy Jansen (de Vries) 

      

Mede-eigenaar van dit bedrijf, Administratie, Planning, Financiële administratie, marketing, klantenservice, Backoffice.